Afgelopen week werd bekend dat Intracto het hoogste “Elite” HubSpot partnerschap heeft bereikt, en zich nu tot een select gezelschap mag rekenen. Webs uit Eindhoven heeft nu een Nederlands/Belgisch maatje in het Elite segment.

Steven Van Duyse, Strategy Director bij Intracto Group: “Deze benoeming als eerste Belgische HubSpot Elite Partner is een mooie bekroning voor het harde werk dat Intracto de afgelopen jaren heeft geleverd voor onze klanten. Het toont aan dat het bundelen van onze krachten en expertises binnen 1 organisatie de juiste keuze is voor onze klanten.

Deze erkenning als Elite Partner bewijst dat we één van de 28 meest ervaren en meest gewaardeerde HubSpot-partners ter wereld zijn. Dat betekent automatisch dat we onze klanten nog betere service en ondersteuning kunnen bieden, en dat we vanuit HubSpot zelf nog meer mogelijkheden aangereikt krijgen om klanten sneller te helpen groeien.”

Een belangrijke rol in deze nieuwe mijlpaal speelt het Belgische Mia Interactive dat begin dit jaar werd overgenomen door de Intracto Group. Door de overname werd Intracto destijds al in één keer de grootste Belgische Hubspot partner.