Diamond-HubSpot-partnerSinds januari 2021 is Bright toegetreden tot het selecte gezelschap van Diamond HubSpot partners. Dit breng het totaal op 7 binnen Nederland.

Het behalen van de Diamond Status is de kroon op het werk dat we de afgelopen periode samen met de klanten hebben weten te verzetten’, vertelt de trotse managing partner Johan Lammers.

Om de Diamond status nog steviger te verankeren is HubSpot Partner Seefore overgenomen. Zowel Bright als Seefore zijn al top 10-spelers en Diamond Partner van HubSpot software, een wereldwijd toonaangevend platform voor CRM, marketing, sales en service.

Bright is als marketing agency gespecialiseerd in Inbound Marketing en HubSpot CMS websites. Seefore is specialist in HubSpot CRM en Sales. Partner Lambert van Asselt: ‘We merken dat directies van grotere opdrachtgevers graag met één solution partner werken voor al hun HubSpot-activiteiten.

De samenwerking maakt het mogelijk om een naadloos en integraal proces op te zetten binnen HubSpot, van website tot aftersales.

De samenwerking maakt ook de weg vrij om de tweede Elite HubSpot partner te worden in Nederland naast Webs.

Over Diamond partner status

Het diamond partnership houdt in dat je minimaal $15K aan nieuwe HubSpot maandelijkse klantwaarde over 12 maanden verkoopt en minimaal $49K aan Hubspot klantwaarde beheert.

Andere Diamond HubSpot partners in Nederland

  • HM Digital / Heuvel Marketing
  • Bureau Vet
  • Intracto
  • One4marketing
  • Systony

Marketing Guys is nu Platinum HubSpot partner.