Hulp nodig met Marketing Automation?Mijn naam is Marten Hoekstra en ik ben sinds 1998 actief bezig met alles rond het Internet. Begonnen als webdeveloper en van hieruit in de online marketing gerold. Tot 2015 werkzaam geweest als senior online marketeer bij ARAG Rechtsbijstand.

Hier is mijn interesse ook gewekt in B2B online marketing, inbound marketing, lead generatie en Marketing Automation (MA).

Als Marketing Automation specialist help ik marketing en sales afdelingen bij het succesvol implementeren en inzetten van Marketing Automation.

Welk marketing automation platform?

Ik heb ervaring met uiteenlopende Marketing Automation platformen. Denk aan Sharpspring, Drip, AutopilotHQ, Leadsius en Hubspot. Ik ondersteun en bied implementatie pakketten aan voor onderstaande platformen:

  • Mautic – Open Source Marketing Automation systeem met uitgebreide mogelijkheden.
  • Activecampaign – E-mail marketing en Marketing Automation platform.
  • Act-On Marketing Automation – All-in-one MA systeem vergelijkbaar met Hubspot. Bevat SEO module, Social media beheer, lead management, lead scoring en een veelvoud aan koppelingen zoals met Salesforce, Outlook, Google Adwords & Analytics, Gmail, WordPress.

Elke systeem heeft zijn voor- en nadelen en prijskaartje. Neem contact met mij op om vrijblijvend te bepalen welk systeem bij u het beste past. 

Content strategie, buyer persona en journey

Daarnaast ondersteun ik organisaties met het uitwerken van hun content strategie. Met een gedegen content strategie, gebaseerd op de ontwikkelde buyer persona’s en gekoppelde journey, is het meeste werk gedaan om een Marketing Automation platform in te richten. De persona en journey zijn key bij een succesvolle inbound marketing strategie en zeker voor het gebruik van een MA systeem.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen via 06 46 06 2850 of email via info@alles-over-marketing-automation.nl.