Het Nederlands Customer Data Platform Squeezely is overgenomen door de Spotler Group. De Spotler Group bestaat nu uit de volgende bedrijven: Spotler NL (voorheen MailPlus), Spotler UK, Flowmailer, Tripolis ( de overnames van Measuremail en Webpower zijn opgegaan in Tripolis) en nu Sqeeuzely.

Lee Chadwick, Spotler Group CEO: “We zijn verheugd Squeezely te verwelkomen bij de Group. Terwijl we doorgaan als een standalone merk en organisatie zijn we al begonnen met het verdiepen van de integratie met onze email platforms zodat klanten van de Group direct profiteren van de overname. Wij geloven sterk in het bieden van een keuze aan onze klanten. Daarom zal Squeezely ook blijven integreren met andere ESP’s in de markt en zullen onze Group ESP’s (Spotler en Tripolis) ook integraties blijven aanbieden met andere CDP’s. De wensen van een marketeer zijn verweven in ons weefsel en we willen dat iedereen de tools heeft om hyper gepersonaliseerde ervaringen te leveren.”

Spotler en Squeezely werken al jaren samen rondom de integratie van beide platformen voor retailorganisaties en bedrijven in de travel en toerisme.

Met de verschillende merken is de Spotler Group de grootste Email Service Provider in Nederland.